Carti de vizita clasice imprimate pe carton

Cărți de Vizită Imprimate pe carton - Clasic si Elegant

Cărțile de vizită clasice pe carton rămân un element esențial în lumea afacerilor moderne, fiind instrumente eficiente de promovare și networking. Acestea sunt mai mult decât simple bucăți de hârtie; reprezintă o extensie a brandului personal sau corporativ și un mod elegant de a face o primă impresie memorabilă.

Avantajele Cărților de Vizită Clasice pe Carton

  1. Durabilitate și Calitate: Realizate din carton de înaltă calitate, aceste cărți de vizită sunt rezistente și își păstrează aspectul impecabil pentru mult timp. Cartonul oferă o senzație plăcută la atingere și o rezistență superioară comparativ cu alte materiale mai subțiri sau fragile.

  2. Design Elegant și Profesional: Cărțile de vizită clasice pe carton oferă un aspect sobru și sofisticat, perfect pentru a transmite un mesaj de profesionalism și încredere. Acestea sunt disponibile într-o varietate de modele și finisaje, de la simple și minimaliste, la elaborate și creative.

  3. Personalizare Versatilă: Indiferent de domeniul în care activezi, cărțile de vizită pot fi personalizate pentru a reflecta identitatea brandului tău. Se pot adăuga logo-uri, culori specifice și fonturi unice, creând astfel o carte de vizită care se diferențiază de restul.

  4. Impact Vizual Puternic: O carte de vizită bine concepută poate capta imediat atenția și poate lăsa o impresie durabilă. Cartonul de calitate superioară și designul atrăgător pot face ca destinatarii să își amintească de tine și de afacerea ta mult timp după ce au primit cartea de vizită.

De ce să Alegi Cărți de Vizită Clasice pe Carton?

Într-o eră digitală, importanța interacțiunii personale nu trebuie subestimată. O carte de vizită clasică pe carton este o modalitate tangibilă de a-ți prezenta informațiile de contact și de a-ți promova brandul. Fie că ești la o conferință, o întâlnire de afaceri sau un eveniment de networking, o carte de vizită de calitate poate deschide uși și poate iniția conversații.

Informatii suplimentare

Dimensiunile standard utilizate in Romania pentru cartile de vizita imprimate pe carton sunt : 

  • 90 x 50 mm
  • 85 x 55 mm

Desigur cartile de vizita pot fi realizate pe orice dimensiune doriti dvs.

Cartile de vizita clasice se imprima pe carton de 300 gr
Ca finisaje aceste poti fi laminate (infoliate) mat sau lucios

Durata de realizarea este intre 24 ore si 5 zile si depinde in mod direct de :

– cantitatea dorita (Relaizam minim 100 de buc)
– de nivelul de incarcare a utilajelor in momentul comenzii

Costul de realizare variaza intre 0.5 lei si 1 leu 

Ne poti contacta si prin formularul de mai jos: