Carti de vizita imprimate pe plastic

Cărți de Vizită Imprimate pe Plastic - Eleganță și Durabilitate

Descoperă cărțile de vizită imprimate pe plastic, soluția ideală pentru a impresiona clienții și partenerii de afaceri! Datorită calității superioare și designului atrăgător, aceste cărți de vizită reprezintă alegerea perfectă pentru profesioniștii care doresc să lase o impresie de durată.

Avantajele Cărților de Vizită pe Plastic:

  1. Durabilitate Excepțională: Realizate din materiale rezistente, cărțile de vizită pe plastic sunt mult mai durabile decât cele tradiționale din hârtie. Ele nu se îndoaie, nu se rup și nu se deteriorează în timp, asigurându-vă că informațiile dvs. de contact rămân intacte și lizibile.

  2. Design Elegant și Modern: Posibilitățile de personalizare sunt nelimitate. Puteți opta pentru finisaje lucioase sau mate, culori vibrante sau elegante, toate concepute pentru a reflecta identitatea vizuală a brandului dvs. Cărțile de vizită pe plastic oferă un aspect profesional și sofisticat.

  3. Impact Vizual Puternic: Spre deosebire de cărțile de vizită tradiționale, cele imprimate pe plastic atrag imediat atenția datorită texturii și finisajului deosebit. Ele vă vor diferenția de competiție și vor rămâne în memoria celor care le primesc.

  4. Rezistență la Apă și Pete: Cărțile de vizită pe plastic sunt rezistente la apă și pete, ceea ce le face ideale pentru profesioniștii din diverse domenii, inclusiv cei din industria alimentară, construcții sau evenimente în aer liber.

De ce să Alegi Cărți de Vizită pe Plastic de la Noi?

  • Personalizare Completă: Echipa noastră de designeri vă stă la dispoziție pentru a crea un design unic, care să reflecte perfect imaginea afacerii dvs.
  • Calitate Garantată: Folosim cele mai avansate tehnologii de imprimare și materiale de cea mai bună calitate pentru a vă oferi produse care să vă reprezinte cu mândrie.
  • Livrare Rapidă: Înțelegem cât de important este timpul pentru dvs., de aceea ne angajăm să livrăm comanda dvs. în cel mai scurt timp posibil.

Nu lăsați prima impresie la voia întâmplării! Alegeți cărțile de vizită imprimate pe plastic pentru a vă asigura că afacerea dvs. se remarcă prin eleganță, profesionalism și durabilitate.

Contactați-ne astăzi pentru a descoperi toate opțiunile de personalizare și pentru a plasa comanda!

Informatii suplimentare

Dimensiunea standard pentru toate cartile de vizita realizate pe plastic este de 86x54mm

Durata de realizarea este intre 24 ore si 5 zile si depinde in mod direct de :

– cantitatea dorita (Putem realiza MINIM 20 BUC)
– de complexitatea finisajelor (daca se doreste lacuire pe fata si verso) 
– de nivelul de incarcare a utilajelor in momentul comenzii

Costul de realizare variaza intre 3.5 lei pentru cartile de vizita imprimate pe 1 singura fata lacuire si maxim 6.5 lei pentru cele imprimate pe 2 fete cu lacuire pe ambele fete.

Ne poti contacta si prin formularul de mai jos: